Tiplijn: 06-19541384

Fietser en scooterrijder botsen op fietspad in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een fietser en scooterrijder zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Merwedestraat in Dordrecht. Om 14.45 uur ging het mis op het fietspad onder het viaduct van de N3. Drie ambulances, een traumahelikopter en politie-eenheden werden gealarmeerd voor hulpverlening aan het tweetal.

“In eerste instantie waren er veel hulpdiensten onderweg maar uiteindelijk bleek het heel erg mee te vallen,” vertelt politiewoordvoerder Henk van der Velde. De traumahelikopter was al geland toen hij werd afbesteld, het personeel van de helikopter assisteerde daarom alsnog het ambulancepersoneel. De fietser en scooterrijder werden na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer