Tiplijn: 06-19541384

Drie gewonden bij 3 verschillende ongevallen

0

GORINCHEM – Bij drie verschillende ongevallen in Gorinchem zijn in totaal 3 personen gewond geraakt. Gistermiddag was het raak op de Mollenburgseweg, bij de kruising met de Stalkaarsen. Daar knalden op woensdag 2 juli rond 18.00 uur een auto en een scooter op elkaar. De scooterrijder moest met onbekende verwondingen mee naar het ziekenhuis.

Nog geen uur later, rond 18.50 uur, botsten twee auto’s op elkaar op de Franklinweg in Gorinchem. Beide auto’s raakten hierbij flink beschadigt en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Ook moest een van de bestuurders ter controle mee naar het ziekenhuis.

Op donderdag 3 juli raakte een scooterrijder gewond toen deze met zijn scooter een slagboom over het hoofd zag in de Kortendijk, in de binnenstad van Gorinchem.

Foto’s: Etienne Hessels & Max Liet

SONY DSC SONY DSC 3 4 5 6 7 8

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer