Tiplijn: 06-19541384

A15 bij Papendrecht vol rook door kapotte vrachtwagen

0

PAPENDRECHT – Een vrachtwagen met vermoedelijk een kapotte koppakking heeft donderdag 3 juli op de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht voor een flinke rookpluim en een lange file gezorgd. De Roemeense vrachtwagenchauffeur kreeg ter hoogte van Papendrecht door dat er iets mis was met zijn vrachtauto en zette deze op de vluchtstrook. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, omdat er mogelijk sprake was van brand. Dit bleek niet het geval te zijn. Wel veroorzaakte de wagen veel rook als de motor aanstond.

Om het verkeer niet nog meer op te houden, werd besloten om de vrachtwagen door te rijden naar de afrit Sliedrecht. Daar werd de vrachtauto langs de kant gezet en werd er contact gezocht met een monteur. De opgepiepte hulpdiensten, waaronder de brandweer van Papendrecht en Dordrecht, konden intussen weer terug naar de kazerne.

Door het incident ontstond er een file van bijna tien kilometer lang. Net na de avondspits was deze file opgelost.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_4669 (Medium) IMG_4671 (Medium) IMG_4682 (Medium) IMG_4691 (Medium) IMG_4698 (Medium) IMG_4710 (Medium) IMG_4718 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer