Tiplijn: 06-19541384

Jos (8) uit Dordrecht vermist en weer terecht (update)

6

DORDRECHT – Jos (8) uit Dordrecht wordt sinds maandag 30 juni 2014 vanaf de Cannenburg vermist. Jos is blank, heeft donker haar, heeft een hazenlip, is tenger en is ongeveer 1,45 meter lang. Hij draagt een donkergrijze jas met lichtgrijze capuchon. Verder draagt hij een kakikleurige korte broek, witte schoenen en heeft hij een zandkleurige rugzak bij zich. Jos is voor het laatst gezien bij de bushalte aan de Jagersweg in Dordt en was op weg naar school. Daar is hij niet aangekomen. Heeft u de jongen gezien? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 en bij spoed via 112.

Update: Rond 12.30 uur werd Jos in goede gezondheid aangetroffen op de Jagerweg, waarna hij werd herenigd met zijn vader en moeder. De politie dankt een ieder voor het meekijken en delen van de berichten rondom de vermissing van Jos.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

6 reacties

 1. Johannetta van Dam on

  Hoop dat hij snel gevonden wordt.
  Veel sterkte!
  Hier in s Gravendeel geplaatst op Prikbord van digitaal dorp s gravendeel

 2. Jeetje, dit is bij mij om de hoek. Ik zal extra goed opletten nu, misschien ff een extra rondje met de hond lopen

 3. Heel veel sterkte,en hoop dat hij snel terug is
  heb hem op mijn fb geplaatst
  groetjes uit oosterhout n- br.

 4. Ik heb van morgen wel bussen zien staan op de jagerweg…ik denk voor een schoolreisje…. zou hij daar niet ingestapt zijn??

Reageer