Tiplijn: 06-19541384

Enkele opstootjes na winst Nederland op WK

0

DORDRECHT – Na de winst van Nederland op Mexico op het WK voetbal heerste er in een groot deel van de regio een ontspannen en gezellig sfeer. Toch kwam het op enkele plekken nog tot inzet van de politie.

Op het Scheffersplein in Dordrecht kwam het na de wedstrijd tot een vechtpartij waarbij de politie moest ingrijpen. Ook de ME werd hierbij ingezet. De vechtpartij was snel onder controle. De politie kon daarna meteen door naar het Bethlehemplein, ook in de binnenstad van Dordrecht, voor een volgend opstootje.

De verdachten hier werden gesommeerd om de straat te verlaten. Een van hen hield zich hier niet aan, waarop hij werd aangehouden.

Voor zover bekend kwam het in de rest van de regio niet tot noemenswaardige incidenten.

Foto’s: Andrew Flohr & Johan van den Dool

foto 1 (1) foto 1 (2) foto 2 (2) foto 2 (3) foto 3 (1) foto 3 (2) foto 4 (1) foto 4 (2)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer