Tiplijn: 06-19541384

Man (88) vliegt uit de bocht en botst tegen boom in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een 88-jarige man uit Alblasserdam vloog zaterdagmiddag met zijn auto uit de bocht, reed een hek omver en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De man raakte bij het ongeval, net na 13.45 uur op de Geerweg in Bleskensgraaf, niet gewond. Hoe het ongeluk kon gebeuren is voor de Alblasserdammer een raadsel. Het lijkt er op dat hij op de kruising rechtdoor is gereden en pas op het laatste moment heeft geremd.

Vlak na het ongeval vertelt de man: “Sinds m’n 65ste heb ik mijn rijbewijs. Nog nooit heb ik een boete of ongeluk gehad, en nu dit..” Voor het feit dat hij, op een weg waar hij vaker rijdt, uit de bocht vloog, kon de man geen verklaring geven. Zijn rijbewijs mocht hij behouden maar de politie laat het CBR weten van het ongeval. Door het CBR zal vervolgens worden beslist of de bejaarde Alblasserdammer zijn rijbewijs alsnog kwijt raakt.

Tekst en foto’s: Willem de Wolf.

DSCF5962 DSCF5965 DSCF5970 DSCF5972 DSCF5977 DSCF5978 DSCF5980 DSCF5996

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer