Tiplijn: 06-19541384

Jeugdige overvaller (14) aangehouden na overval op snackbar in Dordrecht

0

DORDRECHT – Na een overval zaterdagavond op snackbar ‘t Dammetje aan de Groenekruislaan in Dordrecht kon de 14-jarige overvaller worden aangehouden. Rond 19.50 uur kwam de jongen de cafetaria binnen. Hij bedreigde het personeel, greep in de kassa en ging er met onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte bij de overval gewond.

Agenten gingen direct op zoek naar de tiener, ook een politiehelikopter zocht mee. Op de Vijverlaan zagen agenten een jongen die voldeed aan het signalement. In zijn directe omgeving werd bovendien een mes gevonden, waarop de 14-jarige jongen uit Dordrecht werd aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Foto’s: Andrew Flohr

foto 1 foto 2 foto 3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer