Tiplijn: 06-19541384

Brandweerduikers assisteren politie bij doorzoeken van water

0

DORDRECHT – Brandweerduikers hebben donderdagochtend de politie geassisteerd bij een onderzoek in het Wantijpark in Dordrecht. Agenten hielden daar woensdagavond drie mannen aan. Getuigen hoorden net voor de aanhouding twee keer een harde plons. Om uit te sluiten dat er bewijsmateriaal of gestolen goederen in het water lagen werden de brandweerduikers donderdag ingeschakeld. Na het aantreffen van een groot hangslot werd de zoektocht gestaakt.

‘s Middags bleek de hulp van de brandweerduikers opnieuw nodig. In een sloot aan de Mahonie werd gezocht naar een scooter. De scooter werd niet aangetroffen, wel werd er een fiets uit het water gevist.

Foto’s: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer