Tiplijn: 06-19541384

Kop-staartbotsing op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland

1

NIEUW-LEKKERLAND – Een automobilist uit Nieuw-Lekkerland is woensdagmiddag 25 juni met zijn auto tegen zijn voorligger gebotst. Het ongeval gebeurde op de Lekdijk tussen Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. Een buschauffeur, die het ongeval voor zich zag gebeuren, vertelt: “De jongeman haalde in, maar omdat er tegenliggers aankwamen, moest hij uitwijken naar rechts. Daar stonden auto’s stil. Hij kon niet meer op tijd remmen en botste er bovenop.” De buschauffeur kon zelf nog wel op tijd tot stilstand komen.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om de inzittenden van de voorste auto (een bestuurster en twee kinderen uit Alblasserdam) na te kijken. Uiteindelijk bleek dat niemand noemenswaardig gewond was geraakt en dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. Wel werd het advies gegeven om nog even langs de huisarts te rijden.

Tekst: Peter Stam. Foto’s: Willem de Wolf en Peter Stam.

IMG_3147 (Medium) IMG_3149 (Medium) IMG_3151 (Medium) IMG_3152 (Medium)

Kop-staartbotsing Lekdijk Nieuw-Lekkerland (5) Kop-staartbotsing Lekdijk Nieuw-Lekkerland (4) Kop-staartbotsing Lekdijk Nieuw-Lekkerland (3) Kop-staartbotsing Lekdijk Nieuw-Lekkerland (2) Kop-staartbotsing Lekdijk Nieuw-Lekkerland (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer