Tiplijn: 06-19541384

Tweetal in klein autootje steelt groepsschommel

0

DORDRECHT – Een grote buitenschommel stelen en vervoeren in een klein ‘boodschappenautootje’: het kan, zo zagen agenten zondagavond in de Dordtse Merwelanden.

Getuigen zagen de man en vrouw in de Merwelanden een zogenaamde groepsschommel stelen. De schommel stond uiteraard aan de grond bevestigd en dus moesten de twee er nog flink werk van maken het toestel te demonteren. Toen dat echter was gelukt werd het in een auto gelegd. Niet in een bestel- of vrachtauto: maar in een klein Japans autootje.

Dit lukte wonderbaarlijk genoeg en de twee gingen er vandoor, met in hun kielzog een getuige van het gebeuren. Op de Baanhoekweg werd de auto door agenten staande gehouden. Ontkennen dat er een groot speeltoestel in de auto lag had niet zoveel zin en dus werden de twee Dordtenaren, een vrouw van 23 en man van 30, zijn aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer