Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder crasht tijdens achtervolging door politie

0

ZWIJNDRECHT – Een scooterrijder is zaterdagavond in Zwijndrecht ernstig gewond geraakt toen hij op de vlucht sloeg voor de politie. De jongen zag een politieauto rijden en besloot om nog onbekende redenen om er vandoor te gaan. Op de Plantageweg crashte de man met zijn scooter op een auto en raakte vervolgens een lantaarnpaal.

Hij liep hierdoor onder meer een open beenbreuk en ernstig hoofdletsel op. Vanwege de verwondingen werd ook het mobiel medisch team per traumahelikopter ingevlogen. De jongen is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij momenteel wordt behandeld. De politie heeft de zaak in onderzoek. Vanwege dat onderzoek is de Plantageweg zaterdagavond ook enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Gerco de Haas

IMG_6164 IMG_6172 IMG_6179 IMG_6187 IMG_6197 IMG_6212 IMG_6224 IMG_6234

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer