Tiplijn: 06-19541384

Dronken Leerdammer (36) rijdt lantaarnpaal uit de grond

0

LEERDAM – Een 36-jarige automobilist uit Leerdam maakte het in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 juni wel erg bont. De politie kreeg een melding dat de Leerdammer dronken over de A2 reed. Uiteindelijk werd hij aangehouden op de Leerdamseweg in Acquoy, nadat hij een lantaarnpaal uit de grond had gereden.

Op de Leerdamseweg in de richting van Leerdam zagen agenten de man rijden. Hij reed slingerend over de weg. De auto rookte, omdat één van de achterbanden stuk was. De man reageerde niet op een stopteken van de politie. Bij de kruising met de Nieuwe Steeg vloog de achterband van de velg en verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hij kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal die hij uit de grond reed. De Leerdammer is aangehouden voor diverse verkeersmisdrijven, waaronder rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek de man inderdaad veel te veel gedronken te hebben (1070 ugl.). Aangezien de verdachte niet in staat was om een verklaring af te leggen, werd hij ter ontnuchtering ingesloten voor de nacht. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd.

BqokYTSCcAANZ6q

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer