Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagens en auto’s botsen op snelweg bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Drie vrachtwagens en vier personenauto’s zijn vrijdag betrokken geraakt bij een ongeval op de A15. Ter hoogte van het pompstation bij Boven-Hardinxveld kwamen de voertuigen omstreeks 14.15 uur met elkaar in botsing. Eén van de betrokkenen raakte lichtgewond, hij werd ter plaatse behandeld. De rijbaan richting Gorinchem werd na het ongeval volledig afgesloten.

Ondanks dat het verkeer het afgesloten stuk snelweg via het tankstation kon passeren ontstond een file van zo’n 12 kilometer. Even na 15.30 uur waren de beschadigde voertuigen geborgen en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Verder onderzoek van de politie moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Etiënne Hessels

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer