Tiplijn: 06-19541384

Vlam in de pan in restaurant Gorinchem; uit voorzorg middelbrand

0

GORINCHEM – Bij een restaurant aan het Zusterhuis in de binnenstad van Gorinchem is donderdagmorgen brand uitgebroken in de keuken. Net na 09.30 uur sloeg de vlam in de pan, waarop de brandweer werd gealarmeerd.

Die schaalde direct op naar middelbrand vanwege de ligging van het pand in de binnenstad. Na aankomst van de brandweer is de pan geblust en naar buiten verplaatst. Vervolgens is het restaurant nog gecontroleerd maar er werd geen verdere branduitbreiding aangetroffen. Wel liep de keuken enige schade op. Nadat het pand door de brandweer was geventileerd kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Etienne Hessels

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer