Tiplijn: 06-19541384

Dikke rook bij keukenbrand in flatwoning Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – Bij een keukenbrand in een flatwoning op de vierde verdieping van een flat aan het P.J. Oudplein kwam woensdag dikke rook vrij. Net voor 16.30 uur ontstond de brand in de keuken door een vlam die in de pan sloeg. Terwijl de brandweer onderweg was wist de bewoner veilig buiten te komen. De brand ontwikkelde zich snel en al vlug kwamen er dikke zwarte rookwolken uit de woning.

De brandweer schaalde bij aankomst op naar middelbrand en begon direct met blussen. Door de snelle inzet kon de beginnende brand in de kiem worden gesmoord. Woningbouwvereniging Trivire, stichting Salvage en energiebedrijf Eneco zijn ingeschakeld voor de verdere afhandeling van het incident.

IMG_4333 IMG_4336 IMG_4338 IMG_4346 IMG_5814 IMG_5823 IMG_5833 IMG_4361 IMG_4385 IMG_4391 IMG_5847 IMG_5849 IMG_4419

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Wendy Oosterveen - Busscher on

  Hallo iedereen,

  Wat vindt ik dit erg, ik heb ook op de P.J. Oudplein 99 gewoond op 5 hoog.
  En mijn tante woont in diezelfde flat op nummer 5, dus hoop niet dat het ook aan haar kant is….
  Dus hoop dat het nog wel goed is gekomen….

  Met Vr. Gr. Wendy Oosterveen – Busscher

 2. Hoi Wendy, ik woon sinds vandaag niet meer op PJ Oudplein 99 en ik vond dit ook heel erg. Ik moest die dag gaan werken maar kon de deur niet uit door de rookontwikkeling. Ik vond het zo eng, mijn moeder wou ontsnappen uit de woning, maar ik wilde bij mijn kat blijven die eigenlijk niks op merkte. Hahaha. Het was een eng moment voor ons allen. En zal ik ook niet meer vegeten. De keuken, kleine kamer en slaapkamer daarnaast kwam in rook te staan…

  • Hoi Yusuf, Ik wil dit ook wel heel erg gaan geloven, want ik heb het daar ook naar mijn zin gehad, en heb er met heel veel plezier er gewoond.
   En ik tja ik vond dit zo erg dat ik daar weg ging, maar om den duur moest ik toch kiezen bij mijn vriend wonen wat nu mijn man is.
   Ik woon nu ergens in Gelderland….

Reageer