Tiplijn: 06-19541384

Auto rijdt op schrikblokken op rotonde; traumahelikopter en brandweer niet nodig

0

DORDRECHT – De hulpdiensten werden woensdagochtend massaal opgeroepen voor een aanrijding met beknelling op een rotonde aan de Stadspolderring. Net voor het middaguur kwam er op de meldkamer een telefoontje binnen dat bij een ongeval een auto op betonblokken aan de kant van de weg was gereden. Uit voorzorg werden naast politie-eenheden en ambulances ook de traumahelikopter en brandweer opgepiept.

Al snel na aankomst van de eerste hulpverleners bleek de ernst van het ongeval mee te vallen. De auto was op enkele zogenoemde schrikblokken op de rotonde gereden. Er was geen sprake van beknelling, de traumahelikopter en extra brandweervoertuigen werden geannuleerd. Ambulancepersoneel keek de bestuurder van de auto na. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld. Foto’s: Johan van den Dool.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer