Tiplijn: 06-19541384

Overvaller en medewerker gewond na worsteling bij overval op restaurant

0

OUD-BEIJERLAND – Een overvaller is dinsdagavond in Oud-Beijerland gewond geraakt nadat hij bij een overval op een Chinees restaurant in gevecht kwam met een medewerker van het restaurant. De man overviel rond 20.30 uur het restaurant aan de Molenaar. Een medewerker liet het er niet bij zitten en ging de confrontatie aan met de gewapende overvaller. Na een worsteling ging de overvaller er vandoor, de medewerker gewond achterlatend. De overvaller kwam echter niet ver, op de Zoomwijcklaan zakte hij in elkaar waarop omstanders de hulpdiensten alarmeerden.

De gewonde medewerker en overvaller werden door ambulancemedewerkers behandeld, personeel van de traumahelikopter assisteerde hierbij. De politie laat weten dat zowel de overvaller als de medewerker van het restaurant met verwondingen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De overvaller werd aangehouden en zal, wanneer zijn lichamelijke conditie dat toelaat, door de politie worden verhoord. Agenten stelden het vuurwapen van de overvaller veilig en zetten het plaats delict af om onderzoek te doen. Ook heeft de politie met getuigen gesproken en technisch onderzoek verricht. Verder onderzoek van de politie moet uitwijzen wat er zich precies heeft voorgedaan.

Foto: Johan van de Wetering

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer