Tiplijn: 06-19541384

Kind met arm vast in deegmachine

2

ZWIJNDRECHT – Een 9-jarige jongen heeft dinsdagmiddag bijna een uur met zijn arm bekneld gezeten in een deegmachine. De machine stond in een ruimte van een shoarmazaak in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Rond 17.45 uur kwam de jongen door nog onbekende oorzaak met zijn linkerarm vast te zitten in de machine.

De brandweer had geruime tijd nodig om de knul te bevrijden. Ter assistentie kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De jongen was wel goed aanspreekbaar.

De omgeving van de shoarmazaak was gedurende de bevrijding gesloten voor bezoekers. Rond 18.30 uur kon de jongen worden bevrijd waarna het winkelcentrum weer open kon. De jongen is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Gerco de Haas & Mark-Jan de Wit

IMG_5510 IMG_5516 IMG_5520 IMG_5523 IMG_5547 IMG_5548

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer