Tiplijn: 06-19541384

Frontale botsing langs N214 bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een 19-jarige automobilist uit Alblasserdam is zaterdagmiddag 14 juni frontaal op een andere auto gebotst. Dit gebeurde op Peilkade, een weg die parallel langs de N214 tussen Papendrecht en Oud-Alblas loopt. De Alblasserdamse bestuurder raakte lichtgewond. Ook zijn vriendin die op de bijrijdersstoel zat, raakte gewond. Zij kwam tijdens de botsing met haar hoofd tegen de voorruit. Beide Alblasserdammers zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De inzittenden uit de andere auto, een echtpaar uit Montfoort (Utrecht), bleven ongedeerd.

Het ongeval gebeurde doordat de Alblasserdammers bezig waren met een kabeltje in de auto en daardoor niet genoeg op de weg letten.

Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s meegenomen. Het ziet er naar uit dat de voertuigen allebei total loss worden verklaard. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_1000 (Medium) IMG_1001 (Medium) IMG_1009 (Medium) IMG_1013 (Medium) IMG_1016 (Medium) IMG_1019 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer