Tiplijn: 06-19541384

Politie ontmantelt zes hennepplantages in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie ontmantelde dinsdag 10 juni zes hennepplantages in Dordrecht. Daarbij zijn zeven personen aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De verdachten, vijf mannen en twee vrouwen, zijn allen afkomstig uit Dordrecht en tussen de 30 en 55 jaar oud. De invallen in de woningen vonden plaats na een al langer lopend onderzoek van de recherche naar de teelt van hennep in Dordrecht.

Wapens
De politie ontmantelde de aangetroffen plantages direct en een aantal gebouwen is doorzocht. Bij deze zoekingen werden twee vuurwapens en een stroomstootwapen aangetroffen. Ook vond de politie een groot geldbedrag. Bij alle verdachten zijn luxe spullen zoals auto’s in beslag genomen.

Levensgevaarlijk vuurwerk
Tijdens de actie zijn ook twee gehuurde opslagboxen doorzocht. In een van de boxen troffen de agenten een flinke hoeveelheid gevaarlijk vuurwerk aan. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Archieffoto: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer