Tiplijn: 06-19541384

Vrouw ziet in droom man te water; politiebusje klapt op boom

1

DORDRECHT – Een oudere vrouw uit Dordrecht droomde vannacht dat ze een man in het water zag liggen. Ze pakte direct de telefoon en belde 112. Brandweerduikers, ambulances, een traumahelikopter en politie-eenheden rukten iets na half drie met grote spoed uit naar de Koningstraat.

Ter plaatse werd al snel duidelijk dat de meldster niemand in het water heeft zien liggen, maar dat ze alles in een droom heeft zien gebeurden. Alle hulpdiensten die nog onderweg waren werden hierop geannuleerd.

Een politiebusje die met spoed op weg was naar de – zo later bleek – loze melding, vloog uit de bocht en klapte op de Dubbelsteynlaan-West op een boom. De inzittende agenten werden nagekeken door ambulancemedewerkers maar raakten niet gewond. Het politiebusje raakte total-loss en moest door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Foto’s: Johan van den Dool

Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 040

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer