Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert verdachten steekpartij Houthavenplein

0

DORDRECHT – Politieagenten hielden zondagmiddag 8 juni twee mannen aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een steekincident op het Houthavenplein.

Direct na het steekincident waarbij een 30-jarige man gewond raakte, werd er een omvangrijk onderzoek opgestart. Het uitkammen van de omgeving leverde niet het gewenste restultaat. Naast een buurtonderzoek werd er onder meer minutieus sporenonderzoek verricht.

Ook andere aanknopingspunten werden zorgvuldig uitgelopen. Dit leidde zondagmiddag tot de aanhouding van twee inwoners van Dordrecht. Deze mannen van 26 en 36 jaar oud zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar ze zijn ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.

Incident
In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 juni kreeg de politie de melding van het steekincident. Twee mannen zouden een derde man meerdere keren gestoken hebben. Agenten die op de melding afkwamen troffen de gewonde man. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

Aanleiding
De aanleiding voor de steekpartij wordt nog onderzocht. Hierbij wordt ook meegenomen dat het incident mogelijk het gevolg is van een langer lopend conflict.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer