Tiplijn: 06-19541384

Automobilist valt in slaap op A15 en botst op wegafsluiting

0

PAPENDRECHT – Een automobilist is zondagochtend 8 juni gewond geraakt nadat hij op de A15 in slaap viel en op een wegafsluiting botste. De man reed iets voor 6.00 uur op de A15 richting Rotterdam toen hij bij Papendrecht in slaap viel. De weg was afgesloten in verband met de sloop van een brug over de A15. De auto botste op een pijlwagen, direct werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Omdat de auto mogelijk in brand zou staan werd ook de Papendrechtse brandweer gealarmeerd. Er bleek geen sprake van brand. Wel raakte de bestuurder gewond. Een medewerkster van Rijkswaterstaat laat via Twitter weten dat de man geen ernstig letsel opliep: “Pijlwagen van afzetting geramd. Ik regel berging/reinigen en laat pijlwagen vervangen. Gelukkig geen ernstig letsel. #engeltje”

Foto’s: @WIS_Kimberley.

1402254341299 1402254299189

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Gesloten voor reacties.