Tiplijn: 06-19541384

Jacht op het Moldiep volledig uitgebrand

0

DORDRECHT – De Dordrechtse brandweer en KNRM rukten vrijdagmiddag iets voor kwart over vijf uit naar het Moldiep voor een brandend plezierjacht. Tijdens het varen in de Biesbosch ontstond brand op het bootje. De rook die bij de brand vrijkwam was vanuit de wijde omgeving waar te nemen.

De KNRM en brandweer blusten het brandende jacht en de brandweer sleepte het bootje vervolgens naar de Ottersluis. Een opvarende werd met brandwonden in zijn gezicht, op de borst en benen overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het jacht is vastgelegd aan de wal waarna het zonk. De Rijkswaterstaat zal verder zorg dragen voor de berging van het bootje. De man werd behandeld aan zijn brandwonden en mocht dezelfde avond het ziekenhuis al weer verlaten, meldt KNRM Dordrecht op haar website.

Foto’s: KNRM Dordrecht

brand boot moldiep 4 brand boot moldiep 2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer