Tiplijn: 06-19541384

Gewonden na ongevallen in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – Naast het ernstige ongeval op de Viottakade moesten de hulpdiesten in Dordrecht vrijdagmiddag 6 juni uitrukken voor nog drie ongevallen. In het centrum van Dordrecht raakte net na 13.00 uur op de Havenstraat een bromfietser gewond nadat hij naar alle waarschijnlijkheid door een auto werd aangetikt. Het slachtoffer werd onderzocht door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht.

Iets voor 15.20 uur raakte op de Toulonsestraat een fietser gewond na een ongeval. Het slachtoffer werd meegenomen naar het ziekenhuis. Enkele minuten later vond ook op de Spuiweg een ongeval plaats. Hierbij raakten een moeder en kind gewond nadat ze met de fiets ten val kwamen. Ambulancepersoneel keek het tweetal na.

Foto’s: Johan van den Dool en Nathan Biemond.

Aanrijding met bromfietser op de Havenstraat

Gevallen fietser op de Toulonselaan

Vrouw met kind gevallen op de Spuiweg

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer