Tiplijn: 06-19541384

Twee keer drie auto’s op elkaar op snelweg bij Papendrecht

0

PAPENDRECHT- Op de A15 bij Papendrecht zijn donderdag 5 juni 2014 drie auto’s op elkaar gebotst. Twee personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde even na 17.30 uur op de snelweg in de richting van Gorinchem. Volgens een vrachtwagenchauffeur die het ongeval zag gebeuren stond er een file en zag de achterste bestuurder dat te laat. “Hij knalde zonder te remmen, in volle vaart tegen zijn stilstaande voorligger. Die schoof door en botste tegen de auto voor hem,” aldus de chauffeur.

Geen brand
Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om de gewonden uit de achterste twee voertuigen te behandelen. Ook de brandweer werd opgeroepen, omdat er mogelijk sprake was van een autobrand. Het voertuig bleek bij aankomst echter niet in brand te staan. Wel was er rook ontstaan na het uitklappen van de airbags.

Weg afgesloten
De snelweg werd na het ongeval volledig afgesloten. Verkeersongevallenspecialisten van de politie hebben een (sporen) onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Nadat de weg was gereinigd en de auto’s geborgen waren, werd de weg rond 19.45 uur, ruim twee uur na de botsing, weer vrijgegeven.

Tweede botsing
Tijdens de afhandeling van het ongeval bij Papendrecht, botsten op de A15 ter hoogte van Alblasserdam ook drie auto’s op elkaar. Daar raakte niemand gewond. Wel moesten twee van de drie auto’s door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Foto’s en tekst: Peter Stam.

IMG_9108 (Medium) IMG_9110 (Medium) IMG_9124bew (Medium) IMG_9147 (Medium) IMG_9152 (Medium) IMG_9168 (Medium) IMG_9171 (Medium) IMG_9176 (Medium) IMG_9244 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer