Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen voor woningoverval Dalem

0

DALEM – De politie heeft zes personen uit Gorinchem aangehouden in verband met een overval die 25 februari 2014 plaats vond op een woning aan de Waaldijk in Dalem.

Het onderzoek naar de woningoverval leidde naar een 20-jarige man uit Gorinchem. Hij werd dinsdag 20 mei aangehouden. Een dag later volgden de aanhoudingen van een andere 20-jarige man en een 23-jarige man, beiden eveneens uit Gorinchem. Vrijdag 23 mei werd een 19-jarige plaatsgenoot aangehouden en maandag 26 mei kon een 22-jarige man uit dezelfde plaats worden aangehouden. De laatste aanhouding vond op 3 juni plaats. De 26-jarige Gorkummer die die dag werd aangehouden, is ingesloten en wordt verhoord.

Die dinsdag 25 februari rond 21.15 uur werden de bewoners van een woning aan de Waaldijk overvallen door vier mannen met bivakmutsen. Daarbij werd gedreigd met een vuurwapen. De drie bewoners wisten uit de woning te vluchten en bleven ongedeerd. Wel werd een ruit van de woning vernield. De overvallers zijn er zonder buit vandoor gegaan in een auto.
De aangehouden verdachten zijn 23 mei, 26 mei en 28 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft hen voor 14 dagen in bewaring gesteld. De politie zet het onderzoek voort. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Archieffoto’s: Etienne Hessels

SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer