Tiplijn: 06-19541384

Vrouw verdacht van brandstichting Kapitein Dekkerflat

0

ZWIJNDRECHT – Een 54-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op 26 mei aangehouden op verdenking van brandstichting. De verdachte zou op 12 mei brand hebben gesticht in een woning aan de Kapitein Dekkerflat. De brand was snel geblust, maar als gevolg van de rookontwikkeling moesten twee mensen met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis. Ook moesten meerdere woningen worden ontruimd.

Uit het onderzoek van de politie werd duidelijk dat er sprake was van brandstichting en dat de vrouw als verdachte kon worden aangemerkt. De vrouw was een bekende van de bewoner. De verdachte is op 28 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris, die haar onder voorwaarden op vrije voeten heeft gesteld.

Archieffoto: Glenn Nannings.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer