Tiplijn: 06-19541384

Man loopt schedelbasisfractuur op na mishandeling; politie zoekt getuigen

0

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van een mishandeling op 20 mei in Gorinchem. Rond 17.00 uur werd een 25-jarige man uit Gorinchem door een onbekende (jonge)man geslagen, waarna hij met zijn achterhoofd op het wegdek terechtkwam en een schedelbasisfractuur opliep.

Het incident gebeurde op de kruising van de Schoutstraat met de Wijnkoperstraat, tegenover de viswinkel en de groenteboer, bij het begin van het niet-overdekte deel van het Piazza Center. Kennelijk was onenigheid ontstaan tussen het slachtoffer en een groepje van zo’n van vijf jongemannen, waarna de de man klappen opliep.

Getuigen
De politie doet dinsdag 27 mei een getuigenoproep. Wie op de bewuste dinsdagmiddag 20 mei getuige is geweest van de mishandeling, wordt gevraagd met de politie in Gorinchem te bellen. Dat geldt ook voor mensen die andere informatie hebben die kan leiden naar de jongemannen en naar degene die de klap gaf. Bellen kan naar 0800-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer