Tiplijn: 06-19541384

Politie en ambulance met spoed naar slapende man in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie en ambulancedienst zijn maandagavond uitgerukt voor een man die in zijn busje lag te slapen. De hulpdiensten kregen rond 23.50 uur een melding van onwelwording aan de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam binnen. Een voorbijganger zag daar een man in een busje liggen en belde direct 112 om te melden dat de man onwel was geraakt.

De politie was binnen vijf minuten ter plaatse en agenten gingen met een AED onder de arm op zoek naar de onwel geworden man. Bij navraag aan de meldkamer werd duidelijk dat het om een blauwe busje zou gaan. Al snel vonden agenten de man in de auto. Hij lag lekker te slapen en werd ruw gewekt door een agent die met een zaklamp in het gezicht van de man scheen. De politie gaf direct door aan de meldkamer dat het een loze melding betrof, de opgeroepen ambulance kon hierop terugkeren.

Tekst: Jorrit de Haas.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer