Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder gewond na frontale botsing in Streefkerk

0

STREEFKERK – Een 36-jarige motorrijder uit Alblasserdam is zondag gewond geraakt nadat hij met zijn motor frontaal op een afslaande bedrijfsauto botste. Het ongeval gebeurde iets voor 12.00 uur op de Bergstoep in Streefkerk. De motorrijder kwam over de dijk vanaf Groot-Ammers richting Streefkerk gereden. De bestuurder van de bedrijfswagen, die vanaf Streefkerk kwam, wilde afslaan naar het veer richting Bergambacht maar zag de motorrijder te laat.

“De bestuurder van de bedrijfsauto heeft de motorrijder mogelijk niet zien aankomen,” laat een woordvoerder van de politie weten. Tijdens het afslaan kon hij de tegemoetkomende motorrijder niet meer ontwijken, waarop een botsing volgde. De motorrijder raakte bij de aanrijding gewond en liep onder meer enkele botbreuken op. Ambulancepersoneel onderzocht de Alblasserdammer en bracht hem naar het ziekenhuis.

Archieffoto: Sonny Lasschuit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer