Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan en doorzoekt woning in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – De Landelijke Recherche heeft onderzoek verricht naar aanleiding van een melding inzake een verdachte aankoop van chemicaliën, die als grondstof kunnen worden gebruikt bij de productie van xtc-tabletten. Het onderzoek resulteerde vrijdagnamiddag en -avond in diverse invallen door arrestatieteams, waarbij naast de aanhouding van 3 verdachten tevens een opslag van chemicaliën en andere productieondersteunende goederen zijn aangetroffen door de politie.

De arrestaties en doorzoekingen vonden plaats op twee adressen in Tilburg, een in Waalwijk en een in Oud-Alblas. Bij de doorzoekingen werden naast een bestelauto, een aantal dure horloges en een hoeveelheid cash geld, een administratie in relatie tot het leveren van chemicaliën, de chemicaliën zelf en een hoeveelheid amfetamine in beslag genomen. Twee van de aangehouden verdachten zijn reeds meerdere keren in relatie tot verdovende middelen met de politie in aanraking geweest. Het gaat om een 55-jarige man uit Tilburg, een 55-jarige man uit Waalwijk en een 61-jarige inwoner van Oud-Alblas. Op basis van de resultaten zal nader onderzoek worden verricht, waarbij meer aanhoudingen niet worden uitgesloten.

Dergelijke acties van de politie richten zich op de aanpak van drugs in Zuid-Nederland en past in een bredere aanpak van de Taskforce Brabant-Zeeland om als georganiseerde overheid de georganiseerde criminaliteit te bestrijden.

IMG_6932 (Medium) IMG_6934 (Medium) IMG_6942 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer