Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand in woning Prins Bernhardstraat Oud-Beijerland

0

In een woning aan de Prins Bernhardstraat in Oud-Beijerland is donderdagavond brand ontstaan in de keuken. De brandweer werd iets voor 18.30 uur gealarmeerd omdat er brand was ontstaan in de afzuigkap. De brand was intussen door de bewoners zelf geblust. De brandweer, die korte tijd later arriveerde, heeft een nacontrole uitgevoerd.

In de keuken ontstond forse schade. De bewoners zullen voor de afhandeling hiervan worden bijgestaan door stichting Salvage.

Terwijl de brandweer bezig was in de Prins Bernhardstraat, kwam er ook een melding van een gaslekkage op de Mariniersweg in Oud-Beijerland. De collega’s van post Nieuw-Beijerland werden hiervoor gealarmeerd. Het gaslek is veilig gesteld, waarna het is overgedragen aan Stedin.

Foto’s: Maries Willemsen

tn_IMG_8284 tn_IMG_8293 tn_IMG_8303 tn_IMG_8309 tn_IMG_8310

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer