Tiplijn: 06-19541384

Dodelijk ongeval Heinenoordtunnel veroorzaakt door klapband

0

HEINENOORD – De politie heeft het onderzoek naar het dodelijke verkeersongeval van woensdagmiddag in de Heinenoordtunnel tussen Barendrecht en Heinenoord afgerond. Bij dit ongeluk kwam een 62-jarige vrachtwagenchauffeur uit Amsterdam om het leven. Twee andere personen raakten zwaar gewond.

Klapband
De vrachtwagenchauffeur kantelde omstreeks 13.00 uur vanwege een klapband met zijn vrachtwagen in de tunnel, ook raakte hierbij een andere personenauto betrokken. De vrachtwagen, geladen met een container, vloog daarna in brand. De chauffeur kwam waarschijnlijk bij de botsing met de tunnelwand al om het leven. Later werd zijn stoffelijk overschot in de cabine teruggevonden.

Twee gewonden
De twee gewonden in de personenauto, die op tijd uit hun brandende auto konden ontsnappen, zijn een 51-jarige vrouw en een 57-jarige man uit Sommelsdijk. Zij zijn zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is momenteel nog niets bekend. De tunnel was tot in de ochtend afgesloten en is inmiddels weer volledig toegankelijk voor al het verkeer.

Foto: @CKC_RICHARD.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer