Tiplijn: 06-19541384

Recherche zoekt getuigen van brandstichting in woning Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De recherche zoekt getuigen van een brand in een woning aan de Dorstense Aak in Papendrecht die op 13 april plaatsvond. De politie doet daarom op 21 mei een getuigenoproep op haar website.

Rond 21.30 uur brak de brand uit die er voor zorgde dat de tussenwoning flink beschadigde. Het huis raakte door de brand onbewoonbaar. Niemand raakte gewond. De politie gaat uit van brandstichting en is een onderzoek gestart, maar dat heeft niet tot aanhoudingen geleid.

Getuigen gezocht
Wie op de bewuste zondagvond 13 april op of rond 21.30 uur iets in de Dorstense Aak heeft gezien, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat geldt ook voor andere informatie die leidt naar de dader(s). Bellen kan naar 0900-8844 (vragen naar de recherche in Gorinchem) of anoniem naar 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer