Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt door na aanrijding met jongen (12) in Nieuw-Lekkerland; politie zoekt getuigen

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie zoekt getuigen van een aanrijding waarbij vrijdag 16 mei een 12-jarige jongen gewond raakte. De tiener zou zijn afgesneden door een automobilist, waarna hij ten val kwam. De automobilist reed na het ongeval door.

Tussen 14.15 en 14.30 uur reed de jongen over de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Hij kwam uit de richting van het pontje dat tussen Lekkerkerk en Nieuw-Lekkerland vaart. Hij haalde net voorbij de kerk een andere fietser in toen een automobilist langsreed.

De bestuurder van de zilverkleurige Seat raakte de bagagedrager van de jonge fietser. De jongen werd een stukje meegesleept en vervolgens viel hij met zijn fiets. In eerste instantie stopte de automobilist. De bestuurder stapte uit, zette de fiets rechtop en reed vervolgens alsnog weg. De 12-jarige fietser is naar een ziekenhuis gebracht. Hier bleek hij meerdere breuken in zijn hand te hebben.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze aanrijding of over de bestuurder van de zilvergrijze Seat en doet daarom dinsdag 20 mei deze getuigenoproep. De bestuurder was een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. De man had kort haar en was bijna kaal, droeg een spijkerbroek en mogelijk liep hij op klompen.

Heeft u informatie over deze aanrijding? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer