Tiplijn: 06-19541384

24-jarige aangehouden op verdenking van autoinbraak

0

PAPENDRECHT  – Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 15 mei in Papendrecht aangehouden door de politie. Dat laat de politie maandag 19 mei weten. Een getuige had donderdag rond 04.30 uur gezien dat een man op de Noordkil de ruit van een auto insloeg. De getuige belde direct de politie en agenten vonden de verdachte op het fietspad langs de N3 in Papendrecht. Hij voldeed aan het signalement en had auto-inbraakgereedschap bij zich. Ook had hij spullen bij zich die rechtstreeks te koppelen waren aan de auto-inbraak aan de Noordkil. De man is in verzekering gesteld en zit vast. Onderzocht wordt of hij aan meerdere autoinbraken in (de omgeving van) Papendrecht te koppelen is.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer