Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt in brand na kettingbotsing op A27

2

GORINCHEM – Een auto is zaterdagmiddag 17 mei in brand gevlogen na een kettingbotsing op de rijksweg A27. Het ongeval, waar vier auto’s bij betrokken waren, gebeurde op de A27 net voor de Merwedebrug tussen Sleeuwijk en Gorinchem. Zowel vanuit Gorinchem als Sleeuwijk gingen meerdere brandweervoertuigen naar het ongeval.

Ook twee ambulances uit de regio Midden- en West-Brabant werden gealarmeerd. De brandweer van Sleeuwijk was al snel ter plaatse en kon de brandende auto al snel blussen. Hierop kon brandweer Gorinchem weer retour. Ambulancepersoneel onderzocht een persoon die volgens een agent licht gewond raakte. De auto’s zijn vervolgens door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Foto’s: @JudithGrobecker, Politie Gorinchem en @Svenboog.

Bn1chOeIYAAA_DG Bn1hFxiIAAAuYkP Bn2yzkKCAAALwes Bn2yzg7CQAAQc7y Bn1oNTYCMAIZvmn

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. marjan Bakelaar on

    Dit was de auto van mijn dochter ben zo blij dat zij hier nog optjd uit is gekomen

Reageer