Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijders botsen op elkaar in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee scooterrijders zijn donderdagochtend 15 mei op elkaar gebotst op de Grote Beer, onderaan de Noordbrug, in Alblasserdam. Een 41-jarige vrouw uit Barendrecht, die één van de scooters bestuurde, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij heeft mogelijk haar arm gebroken. De achteropzittende en de andere scooterrijder, een man uit Nieuw-Lekkerland, bleven ongedeerd. Het ongeval gebeurde rond 06.30 uur op de kruising Helling / Grote Beer.

De man uit Nieuw-Lekkerland reed op het (brom) fietspad langs De Helling en stak bij de verkeerslichten met zijn scooter de weg over richting Nedstaal. Op dat moment kwamen vanaf de Brug over de Noord de twee Barendrechters aan. Zij wilden afslaan naar Alblasserdam. Op het kruispunt kwamen de scooters met elkaar in botsing. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_5999 (Medium) IMG_6018 (Medium) IMG_6023 (Medium) IMG_6025 (Medium) IMG_6033 (Medium) IMG_6039 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer