Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling jongen (10) in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling. Een 10-jarige jongen geeft aan dat hij woensdag 7 mei in elkaar geslagen is. Hierbij raakte hij lichtgewond.

Dinsdag 13 mei kwam de jongen met zijn moeder naar het politiebureau. Hij gaf aan dat hij woensdag 7 mei rond 16.15 uur door het park ‘t Haagje’ in de omgeving van de Top Naeffstraat fietste. Hier kwamen vier jongens op twee bromscooters om hem heen rijden. Hij vertelde dat hij klemgezet werd en viel. Vervolgens werd hij geschopt en geslagen.

Getuigenoproep
De recherche wil graag meer informatie over dit incident. Bent u getuige geweest van dit voorval? Of heeft u informatie over de daders? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer