Tiplijn: 06-19541384

Politie veroorzaakt file voor loslopende hond op de A15

0

SLIEDRECHT – De politie ging woensdagochtend naar de A15 bij Sliedrecht omdat er een hond op de rijksweg zou lopen. Meerdere agenten spoedden zich naar de snelweg en veroorzaakten een file zodat weggebruikers niet met de hond in botsing zouden komen.

Al snel bleek de hond door een voorbijganger van de snelweg te zijn gehaald. De voorbijganger zette de hond in zijn auto en bracht hem naar het politiebureau in Papendrecht. Toen dit bekend was kon de snelweg weer open worden gesteld voor het verkeer.

De politie is nog wel op zoek naar de eigenaar van de hond. Kent u de hond of bent u de eigenaar van het dier? Bellen met de politie kan via 0900-8844. Foto: Politie

foto_hond

BnlotTyIYAAS9q3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer