Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gaat onderuit tijdens noodstop

0

ALBLASSERDAM – Een 45-jarige scooterrijder uit Bleskensgraaf is dinsdagmiddag 13 mei gewond geraakt op de Edisonweg in Alblasserdam. De man reed met zijn scooter over het (brom)fietspad richting de rotonde. Ter hoogte van de kruising met de Ohmweg zag hij een auto aankomen. Omdat de Bleskensgraver dacht dat die bestuurder hem geen voorrang zou verlenen, ging hij vol in de remmen. De scooterrijder ging daarbij onderuit en raakte gewond aan onder meer zijn been en voet. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om zijn verwondingen te behandelen.

Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. De man moet de komende dagen wel even rustig aan doen. De scooter raakte fors beschadigd en is waarschijnlijk total loss. Verder rijden was dus geen optie. Een fotograaf heeft de man op de motor meegenomen en thuisgebracht. De auto waarvoor de man remde, bleef onbeschadigd.

De verzekeringen van de beide bestuurders gaan onderzoeken wie er schuldig is. De scooterrijder vindt dat de automobilist fout was, omdat hij over de haaientanden heen was gereden. De automobilist, een man uit Alblasserdam, vindt dat de scooterrijder beter had moeten remmen. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_5785 (Medium) IMG_5792 (Medium) IMG_5803 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer