Tiplijn: 06-19541384

Auto in de sloot langs de A27

5

GORINCHEM – Langs de snelweg A27 bij Gorinchem is zondagmorgen een auto in de sloot beland. Vlak voor 12.00 uur raakt  de auto door nog onbekende oorzaak in de slip, waarna deze in de sloot naast de snelweg tot stilstand kwam. Hulpdiensten rukten met groot materieel uit, maar de inzittende kon zelf de auto verlaten. De verwondingen van deze persoon zijn bij ons niet bekend.

De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC07380 DSC07390 DSC07398

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Darlene Veldhuisen on

  Ik ben blij dat jullie dit geplaatst hebben, wij hebben het namelijk zien gebeuren en 112 gebeld, maar had natuurlijk geen idee hoe het afgelopen was. We zagen wel een moeder eend met een rits kuikens op de snelweg lopen, de oorzaak misschien?

 2. Janny van der Groen on

  Ik ben de moeder van de bestuurster van de auto die te water is geraakt. Zij was naar mij in Zeeland onderweg voor Moederdag. Zij is inderdaad uitgeweken voor een moeder-eend met jongen. Kon daar als groot dierenvriend niet overheen rijden. Heel hartelijk bedankt voor het bellen naar 112! Dankzij jullie kwam de hulpverlening snel op gang. Zij kon zelf uit de auto klimmen aan de zijde van het weiland. Ze was nat en modderig tot hoog boven de knie maar is er verder goed vanaf gekomen. Dat dit goed is afgelopen is mijn mooiste Moederdag-cadeau dat begrijpen jullie. Het was haar geluk dat zij een zware auto had (Mini Cooper) anders kon het wel eens minder goed afgelopen kunnen zijn. Deze auto is steeds op zijn wielen gebleven. Hij is overigens wel total loss.
  Ze had zelfs nog humor toen zij mij belde vanuit de ambulance”Mam, jouw bloemen staan in ieder geval diep genoeg in het water” waarop de ambulancebroeder er nog aan toe voegde “het zijn nu waterlelies. ” Met vriendelijke groeten en nogmaals veel dank!

  • Darlene Veldhuisen on

   Heel fijn om te horen dat het goed met haar gaat, ik heb me die dag echt zorgen gemaakt om de inzittende(n). Het is echt een groot wonder en geluk dat het zo is afgelopen, midden op een drukke snelweg. En ik ben blij dat het water niet diep was en dat ze zelf de auto uit kon klimmen.
   Heel veel geluk met uw dochter en geniet maar fijn van haar!

 3. Helemaal eens anonymous! Als bestuurder van de te water geraakte Mini kan ik dan ook melden dat dit ongeval geenszins is voortgekomen uit dierenliefde. Op dat bewuste moment is het hele concept niet eens in me op gekomen (al ben ik inderdaad een groot dierenliefhebber) en had ik enkele kostbare seconden meer gehad en een razendsnelle risico-analyse kunnen maken dan had ik zeker anders gehandeld (en was het waarschijnlijk met de eend slecht afgelopen in plaats van met mijn auto). De beesten kwamen plotsklaps vanuit de middenberm de weg op en ik ben – puur uit een schrikreactie – in een reflex uitgeweken en in een slip geraakt. Met alle gevolgen van dien.
  In navolging van mijn moeder wil ik heel graag mevrouw Veldhuisen en alle andere mensen die de moeite hebben genomen om 112 te bellen en zelfs ook zijn gestopt en naar me toegekomen, enorm bedanken voor hun betrokkenheid en zorg. Ik heb HEEL veel geluk gehad en realiseer me meer dan ooit dat je iedere dag moet koesteren…

Reageer