Tiplijn: 06-19541384

Brokken steen van gevel vallen naar beneden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Brokken steen van naar schatting zo’n 5 à 10 kilo zijn donderdag uit de gevel van een pand aan de Groenmarkt in Dordrecht gevallen. Niemand raakte gewond door de vallende stenen. Voorbijgangers zagen de brokken liggen en belden de brandweer. Met behulp van een hoogwerker inspecteerde de brandweer de gevel van het pand en al snel werd duidelijk dat er meer stenen in de gevel los zitten.

Er is geen directe dreiging dat de overige loszittende stenen naar beneden vallen. Wel heeft de brandweer gewacht tot de gemeente aanwezig was om hekken te plaatsen. Morgen zal waarschijnlijk een nadere inspectie van de gevel volgen. Foto’s: Johan van den Dool.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer