Tiplijn: 06-19541384

Auto te water bij afrit A16 Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 46-jarige man uit Dordrecht is donderdagmiddag met zijn auto te water geraakt bij de afrit vanaf de A16 bij Dordrecht. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur nabij de afrit naar de N3, vanaf de rijbaan vanuit Brabant. De brandweer spoedde zich met onder meer duikers naar het ongeval toe, evenals een ambulance en enkele politie-eenheden.

Ter plaatse bleek de man uit Dordrecht inmiddels uit de auto te zijn. Met enige moeite en hulp kon hij uit zijn auto klimmen, inzet van de brandweer was dan ook niet meer nodig.

Bij het ongeval waren verder geen voertuigen betrokken. Hoe de man precies van de weg is geraakt en in het water terecht is gekomen wist hij niet. Mogelijk hebben de slechte weersomstandigheden hierin een rol gespeeld. De man raakte niet gewond bij het ongeval.

Onze fotograaf kon helaas niet bij de ongevalslocatie op de snelweg komen, waardoor we geen foto’s van dit ongeval hebben. Archieffoto: Johan van den Dool.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer