Tiplijn: 06-19541384

Man met scootmobiel te water in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT- Een 83-jarige man uit Zwijndrecht is woensdagochtend 7 mei met zijn scootmobiel deels te water geraakt in Zwijndrecht. Dit gebeurde rond 10.40 uur ter hoogte van de Oostkeetshaven langs de Oude Maas. “Meneer is met zijn scootmobiel in de berm terecht gekomen en daarna deels van het talud afgerold,” licht Michiel Roesink, woordvoerder van de Veiligheidsregio ZHZ toe. Het ongeval gebeurde nadat de man wilde draaien. Hij reed net iets te ver het gras in en viel daardoor uit zijn wagentje.

Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Echter, nog voordat de hulpdiensten arriveerden, was de man al op de kant geholpen door een passant. De man uit Zwijndrecht liep een wond aan zijn hand op en had last van zijn heup. “Meneer was bij bewustzijn en was goed aanspreekbaar. De verwachting is dat het allemaal meevalt. De man is wel even ter controle meegenomen naar het ziekenhuis,” aldus woordvoerder Roesink. Een politieagent heeft de scootmobiel van de man thuisgebracht.

Tekst: Peter Stam. Foto’s: Gerco de Haas en Peter Stam.

IMG_2564 (Medium) IMG_2570 (Medium) IMG_2571 (Medium) IMG_2573 (Medium) IMG_2129 (Medium) IMG_2130 (Medium) IMG_2132 (Medium) IMG_2133 (Medium) IMG_2134 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer