Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten vertonen kunsten op veiligheidsmiddag in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Woensdagmiddag was het een drukte van belang op het plein aan de Markt in Papendrecht. De hulpdiensten waren massaal aanwezig bij winkelcentrum de Meent waar een veiligheidsmiddag werd georganiseerd.

De brandweer en ambulancedienst lieten hun materieel en materiaal zien aan bezoekers. Ook de politie stond er met diverse voertuigen en ME’ers waren aanwezig om de strijd met de kinderen aan te gaan.

De politie hield verspreid over de middag diverse demonstraties. Zo lieten bikers van de politie zien hoe ze een verdachte aanhouden. Ook een politiehond vertoonde later zijn kunsten en hielp bij het inrekenen van een verdachte man.

Foto’s: Eric den Ouden en Niels van Loon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA SAM_0335 SAM_0283 SAM_0285 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer