Tiplijn: 06-19541384

Camper volledig verwoest door brand

0

SLIEDRECHT – Een camper is zondagavond in Sliedrecht volledig door brand verwoest. De camper stond op de Leemansstraat toen de brand omstreeks 23.15 uur werd ontdekt. Al snel stond het hele voertuig in lichterlaaie. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ en kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse om de brand op het terrein van autobedrijf Smits te bestrijden.

Nadat de brandweer begon met blussen werd het vuur al snel minder. De camper brandde volledig uit en moet als verloren worden beschouwd. De voertuigen die in de buurt van de brandende camper stonden en het naastgelegen pand liepen geen schade op. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Sonny Lasschuit.

P1070246

P1070268

P1070289

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer