Tiplijn: 06-19541384

Auto te water na ongeval Weverwijk Leerbroek

0

LEERBROEK – Op de Weverwijk in Leerbroek is maandagmiddag een auto te water geraakt na een ongeval. De auto reed rond 14.00 uur over de Weverwijk richting Meerkerk, toen een andere auto een erf wilde verlaten. De twee zagen elkaar over het hoofd waardoor een auto meerdere keren over de kop sloeg en op zijn kop in het water belandde.

De bestuurster van de auto, een 28-jarige vrouw uit Heukelum, kon de auto niet zelf verlaten. Omstanders sprongen in het water en wisten de auto om te draaien.

Voor de medische hulp kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.

De bestuurster uit Heukelum kwam met de schrik vrij en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw heeft geen noemenswaardige verwondingen opgelopen en zal voor controle een nacht in het ziekenhuis blijven. De enige inzittende van de grijze auto, een mevrouw, raakte niet gewond. De politie liet haar blazen, maar ze bleek niets gedronken te hebben. Beide auto’s raakten total-loss. De Weverwijk was enige tijd afgesloten voor onderzoek.

Tekst & foto’s: www.112Leerdam.nl

IMG_8555 IMG_8556 IMG_8562

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer