Tiplijn: 06-19541384

Schoten gehoord in Dordrecht; politie vindt revolver en houdt twee verdachten aan

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdagavond twee personen aangehouden na de vondst van een revolver in een woning aan de Albertine Agnesstraat. De huiszoeking volgde op de melding dat omstreeks 23.10 uur schoten waren gehoord.

Na de melding stelden agenten direct een onderzoek in de omgeving van de Albertine Agnesstraat in. Dit leidde naar de woning waar de 28-jarige vrouw uit Dordrecht en 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zich bevonden. In de woning is een revolver en een patroonhouder aangetroffen. De man en vrouw zijn aangehouden en worden gehoord. Of de in beslag genomen revolver in verband kan worden gebracht met de gehoorde schoten wordt onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer